Ruime belangstelling voor Dental Expo 2016 – Mondzorg Tarwezigt – Rotterdam

Ruime belangstelling voor Dental Expo 2016

De voorbereidingen voor Dental Expo 2016, de vakbeurs voor tandheelkunde, tandtechniek en mondhygiëne, zijn inmiddels in volle gang. Na een eerste aankondiging voor participatie aan de beurs, hebben reeds negentig exposanten zich aangemeld voor deelname.

Congres

Het representatieve aanbod van producten en diensten op Dental Expo 2016 wordt gecomplementeerd met een uitgebreid programma van congressen dat parallel aan de vakbeurs zal plaatvinden. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 vindt de tweede editie van het jaarlijkse ANT tandartscongres plaats. Tijdens het ANT Dental Studie Update Congres behandelen acht toonaangevende sprekers op een krachtige en compacte wijze de relevante ontwikkelingen in de tandheelkunde. Op zaterdag 12 maart zal tevens het ANT Starterscongres plaatsvinden. Primair gericht op net afgestudeerden en studenten in de laatste fase van hun opleiding. Volledig aansluitend op de behoeftes van deze jonge tandartsen zal tijdens dit congres ruimschoots aandacht worden besteed aan onderwerpen als ergonomie, ondernemerschap in de tandheelkunde en tandtechniek.

Donderdag 10 maart t/m zaterdag 12 maart
Dental Expo 2016 vindt plaats van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart 2016 in Amsterdam RAI, te Amsterdam. De beurs biedt producenten en leveranciers uit de dentale branche een zakelijk communicatieplatform, waar producten en diensten op een zeer gerichte – en dus zakelijk effectieve – wijze aan een geïnteresseerd en deskundig vakpubliek gepresenteerd kunnen worden.

Bron: http://www.dentalinfo.nl/artikelen/t6/n3785/ruime-belangstelling-voor-dental-expo-2016.html

Publicatiedatum: 28-10-2015


Terug naar overzicht